En lökskiva i strumpan

Många människor försöker att leva så gott det bara går och ta hand om sig på bästa sätt. Då finns det mycket man kan göra och mycket kraft riktas till våra fötter. Nu senast är det att man ska placera en lökskiva under foten i en strumpa över natten som ska göra underverk. 

2204601-foot-massage (1)Att han hand om sina fötter är inget nytt. Men att fötterna är källan till så mycket välmående och kan styra i princip hela kroppen är något som många inte vet. En ökad förståelse ger större välmående och bidrar till att du ser på dina fötter på ett helt annat sätt och tar hand om dem på ett helt annat sätt. I en bra artikel kan vi läsa om just löktrenden, så får vi se hur stor den blir.

Magi med en skiva lök

Det är sedan gammalt att man ska ta hand om sina fötter. Inom östasiatisk medicin har man länge fokuserat på just fötterna som en central punkt för att ta hand om sin kropp. Det är många kittliga personer som känt att de tyvärr aldrig kommer att förbättra sin hälsa med hjälp av fötterna. Dock finns det nu en lösning, och lösningen heter löken. Vad man gör är att placera en skiva under fotsulan och sedan på en en strumpa och hoppa till sängs. Sedan kommer fosforsyran i löken att absorberas och med det rena blodet samt döda bakterier och annat otrevligt. Fötterna luktar även bättre då man drar ut giftiga kemikalier. Hur bra låter inte allt detta? När du känner att du har kontroll över fötterna kan du ta dig an din navel – för hur mycket kärlek ger du den?

Känner du att du inte riktigt är där ännu när det kommer till att lägga lökar under fötterna kan du under tiden ta dig an Footmender fotvård och på den vägen få otroligt fina och lena och välvårdade fötter. Sen kanske du till och med vågar dig på ett besök för att få pedikyr. Nytt år, nya möjligheter.